STOER de film it's finizzhed

Thank's to all lovely people, kids parents working hard and energized together. We pullled of a great film for the Cinekid 48 Hour film Project, I would like to thank everybody involved in Random Order

Ingmar Sauer, Keith Croes, Elmer Laan, Jiyoung Yoon, Magdalena Dẑambo, Jesper Purola,JurgenCorte Bianca Remming-Viskerk,Merlijn Remming,Wouter Kentin, Mara Mὃhn Andrea Mὃhn,  Helene Mὃhn,  Marcel Koks, Sali (Rotterdamsche Schouwburg, Marja Suur, Ruben Verkerk,  Marja Gabriȅls, Kolpa Makelaars BV, Jordy Holtslag, Winfried Scherpenzeel, Koert Sauer, Rene Bouman, Esther Design - Gelijke Strijd , Michel and Kim van Essen, Hugo Buiten, Ludo Kwak, Vincent van den Broek, en iedereen die betrokken is bij het Cinked 48 hour Project

Ik heb net de video gezien en het geeft een goed gevoel om naar te kijken. Merlijn en Helene schitteren op het doek!.....

STOER wordt interactief , cool en verassend.. volg ze op het web www.stoerdefilm.nl