Killing the decades a new Pop art series

Geïnspireerd door hoe relatief snel de tijd voorbij vliegt en sommige dingen tijdloos zijn. Ons beeld op de wereld verandert daarbij ook snel. Elk decennium heeft weer zijn eigen kenmerken waardoor het de tijdsgeest van die tijd weergeeft. Deze serie schilderijen geeft de tijdsgeest weer van de 50’s, 60’s, 70, 80's, 90's en het millenium. Op het doek zijn de idolen, merken, films en kenmerkende woorden van de jaren 50’s, 60’s, 70, 80's, 90's en het millenium weergegeven.


Inspired by how relatively quickly time flies by and some things are timeless. Our image in the world, while also changing rapidly. Each decade has his own characteristics which reflects the zeitgeist of the time. This series of paintings shows the spirit back to the 50 's, 60's , 70's, 80 's, 90's and the millennium. On the screen are the idols , brands, movies and characteristic words of the 50 's, 60's , 70's, 80 's, 90's and displayed the millennium.