Recensie eindexpositie eindejaars Grafisch Lyceum Rotterdam

Eindexpo GLR

Klaar voor de toekomst.

 

Vandaag op de eindexpositie van het Grafisch Lyceum Rotterdam bijzondere werken gezien van aanstormende talenten. een paar studenten vielen ons direct op

Randy Bos

Ivar Zanzibar

Wouter van der Giessen (Foose)

Randy Bos had een autodeur weer intact proberen te maken door het eerst te beschadigen en vervolgens op te knappen met behulp van 15 kilo cement. Hij had goed zijn proces laten zien in de vorm van video, litho's, etsen, en schetsen. Een bijzondere kijk op de lift van het leven naar de dood.

Ivar Zanzibar creëerde zijn eigen illustraties in de vorm van een heel nieuw verhaal genaamd: Eleggua. Alles matchde precies met het verhaal tot in de kleinste detail. Bijzonder was hoe iemand in zo een korte tijd zo een uitgebreid verhaal kon vertellen met een verfijnde afwerking

Wouter van der Giessen staat er om bekend dat hij een beetje eigenwijs kan zijn. Dat heeft hij vertaald naar zijn eigenwijzer. Je kon zelf de tijd invullen door het vullen van reageerbuisjes op een wand en daarmee je eigen wijzer maken. Creatief en slim gedaan